O noutate si doua validari, la Petrolul

O noutate si doua validari, la Petrolul

Fotbalistul Stefan Purtic este prima noutate a Petrolului in cantonamentul din Antalya, anunță pagina de facebook oficială a clubului. Purtic a făcut joncțiunea, miercuri seară, la Side, cu lotul „galben-albaștrilor”, la scurt timp după ce băieții lui Nicolae Constantin au ajuns la stabilimentul ce îi găzduiește până pe 14 ianuarie.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

În vârstă de 24 ani, Purtic (1.88 m) joacă pe postul de mijlocaș central și vine din prima ligă a Serbiei, ultima dată evoluând pentru FK Vozdovac, echipă pentru care a bifat 17 prezențe în actuala stagiune. În total, jucătorul plav, trecut, în cariera sa, și pe la Radnicki Obrenovac și FK Indjija, are 119 meciuri disputate și 9 goluri marcate în prima ligă din Serbia.

Purtic a efectuat, în această dimineață, primul antrenament alături de noii săi coechipieri, urmând ca, în zilele următoare, să fie definitivate și formalitățile privind transferul său oficial la Petrolul. Tot la Petrolul, dar la sediul clubului de la stadion, a avut loc, astăzi, o sedință în care s-au validat numirile lui Claudiu Tudor și Marian Dima în funcțiile de președinte, până acum avea statut de interimar, respectiv director sportiv.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191