O pacientă a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O pacientă a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O femeie de 72 de ani, din Germania, a fost reţinută pentru tentativă de omor prin imprudenţă după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege din salon, pentru că o deranja sunetul pe care îl scotea aparatul vital pentru cealaltă pacientă, potrivit The Guardian.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Femeia a fost reţinută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudenţă după incidentul petrecut marţi seară în oraşul Mannheim, din sud-vestul Germaniei.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Poliţia şi procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei şi apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou în cursul serii.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura şi de poliţia din Mannheim se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simţit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

„Deşi suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191