O pacientă a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O pacientă a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O femeie de 72 de ani, din Germania, a fost reţinută pentru tentativă de omor prin imprudenţă după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege din salon, pentru că o deranja sunetul pe care îl scotea aparatul vital pentru cealaltă pacientă, potrivit The Guardian.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Femeia a fost reţinută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudenţă după incidentul petrecut marţi seară în oraşul Mannheim, din sud-vestul Germaniei.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Poliţia şi procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei şi apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou în cursul serii.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura şi de poliţia din Mannheim se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simţit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

„Deşi suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191