O pacientă a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O pacientă a oprit de două ori ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O femeie de 72 de ani, din Germania, a fost reţinută pentru tentativă de omor prin imprudenţă după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege din salon, pentru că o deranja sunetul pe care îl scotea aparatul vital pentru cealaltă pacientă, potrivit The Guardian.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Femeia a fost reţinută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudenţă după incidentul petrecut marţi seară în oraşul Mannheim, din sud-vestul Germaniei.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Poliţia şi procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei şi apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou în cursul serii.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura şi de poliţia din Mannheim se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simţit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

„Deşi suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191