O postare pe Tik Tok le-a adus mascații la ușă unor tineri din Mizil / Sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

O postare pe Tik Tok le-a adus mascații la ușă unor tineri din Mizil / Sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Poliția orașului Mizil pun în executare 3 mandate de percheziție domiciliară în orașul Mizil, la domiciliile a doi bărbați, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o rețea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbați prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceștia nefiind deținători legali de arme.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Două persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Update:

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și 3 arme letale supuse autorizării, precum și peste 75 de cartușe.

Astfel, în baza probatoriului administrat, astăzi, 8 decembrie a.c., față de cei doi tineri, din orașul Mizil, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191