O profesoară a rămas însărcinată după ce a violat doi elevi. Ce s-a decis, în final, în acest caz

O profesoară a rămas însărcinată după ce a violat doi elevi. Ce s-a decis, în final, în acest caz

Un inspectorat școlar din sudul Californiei va plăti 2,25 milioane de dolari pentru a soluționa cel mai recent proces care implică o profesoară care a rămas însărcinată după ce a abuzat sexual doi elevi.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Prin acest acord, suma totală plătită în acest caz ajunge la 8,25 milioane de dolari. Autoritățile școlare vor plăti suma victimelor Laurei Whitehurst, profesoară arestată în 2013 pentru abuz sexual, potrivit CBS News.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

În august 2016, autoritățile școlare au fost de acord să plătească 6 milioane de dolari unui fost elev care a lăsat-o însărcinată pe Whitehust, în timp ce ea îi era profesoară.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Cel mai recent proces a fost intentat în 2021 de un alt fost elev care a susținut că a fost hărțuit și abuzat sexual de Laura Whitehurst, la liceul Redlands, între 2007 și 2008, pe când el avea 14 ani, potrivit avocatului reclamantului, Morgan Stewart. În 2013, atunci când a fost arestată, Whitehurst a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu tânărul de 10-15 ori în sala de clasă și în apartamentul ei.

Christine Stephens, purtător de cuvânt al autorităților școlare, a confirmat încheierea celui mai recent acord, însă nu a oferit alte detalii din cauza acordurilor de confidențialitate.

În primul proces proces, băiatul care a lăsat-o însărcinată pe Whitehurst a susținut că autoritățile știau de relația lui cu profesoara, dar nu i-au avertizat familia.

Whitehurst a născut o fetiță în 2014, după ce timp de un an a întreținut relații sexuale cu elevul care pe atunci avea 16 ani.

Fosta profesoară de engleză, s-a confruntat inițial cu 41 de acuzații de întreținere de raport sexual cu un minor. Whitehurst, care a fost și antrenoare de fotbal la liceul la care a lucrat, a încheiat o înțelegere și a pledat vinovată pentru șase din cele 41 de acuzații.

La pronunțarea sentinței, tatăl copilului lui Whitehurst, care împlinise între timp 17 ani, s-a arătat indignat de înțelegerea încheiată spunând: „Acțiunile criminale ale lui Whitehurst împotriva mea m-au afectat emoțional și îmi vor afecta fiecare relație pe care o voi avea pe parcursul vieții”.

Fosta profesoară a făcut doar șase luni de închisoare și a fost înregistrată ca agresor sexual.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191