O româncă a descoperit că are datorii la bancă fără să fi împrumutat bani: „Mi se pare incredibil să te trezești dator când nu ai luat un leu de nicăieri”

O româncă a descoperit că are datorii la bancă fără să fi împrumutat bani: „Mi se pare incredibil să te trezești dator când nu ai luat un leu de nicăieri”

O româncă a aflat în mod întâmplător că are credite la bancă, însă fără să fi solicitat vreodată un împrumut.Șocată de ceea ce a descoperit, românca a cerut ajutor pe Facebook, acolo unde a povestit cum a aflat că are două credite pe numele ei.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

„Am citit mai devreme o postare a unei persoane care s-a trezit în biroul de credit, ea neavând credit niciodată. Am zis să văd, poate apar si eu pe undeva. Și surpriză, apar cu două credite pe care nu le-am avut niciodată.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Urmează să sun la bancă, însă cum pot să mă asigur că rezolv în așa fel încât să nu apar deloc, nicăieri? Mi se pare incredibil să te trezești dator când nu ai luat un leu niciodată de nicăieri. Stăteam liniștită că sunt curată, însă se pare că nu sunt”, a scris femeia pe pagina Avocatul online.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Oamenii au lăsat numeroase comentarii, iar mulți au afirmat că acesta nu este un caz izolat.”Pe foarte mulți i-am auzit că s-au trezit cu datorii fără să știe, iar când au verificat, era vorba despre o semnătură electronică. În ce lume trăim, din păcate”, a scris cineva.

Femeia a primit și sfaturi despre cum ar trebui să acționeze mai departe.

„Reclamație scrisă. Pentru reclamații legate de biroul de credit termenul este de 15 zile de răspuns. Dacă nu ați avut legătură cu bancă/ IFN și greșeala este a lor, vă vor șterge din biroul de credit în urma solicitării dumneavoastră”, a mai adăugat cineva.

De cele mai multe ori, astfel de situații apar în momentul în care cineva își pierde actele de identitate, fiind un prilej pentru infractori să folosească informațiile pentru a obține un împrumut pe numele victimei.
De asemenea, este posibil ca unele instituții financiare să comită anumite erori, legate de nume sau adrese similare, și să trimită facturi unor persoane care nu au solicitat un împrumut, potrivit ziare.com.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191