O șoferiță a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia e în stare critică

O șoferiță a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia e în stare critică

O șoferiță în vârstă de 45 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost călcată de trei ori de propria mașină, a anunțat poliţia municipală din Saint-Gall, în nord-estul Elveţiei.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Potrivit AFP, citată de Agerpres, conducătoarea auto a coborât din mica sa berlină pentru a scoate ceva din portbagaj, însă fără a opri motorul. Staţionat pe o stradă uşor în pantă, autovehiculul s-a pus în mişcare în marşarier. Femeia a încercat să oprească maşina, însă nu a reuşit şi a căzut. Automobilul a trecut apoi peste ea, potrivit poliţiei, citată de agenţia ATS.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Continuându-şi cursa nebună, autovehiculul a lovit un autoturism aflat ceva mai departe şi apoi a luat-o în sens opus, în direcţia femeii aflată pe jos, care a fost lovită a doua oară. Maşina şi-a continuat, însă, traiectoria şi, lovindu-se de trotuar, a pornit din nou în marşarier trecând pentru a treia oară peste femeie înainte de a se opri, în cele din urmă, într-o barieră de lemn.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!