O șoferiță a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia e în stare critică

O șoferiță a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia e în stare critică

O șoferiță în vârstă de 45 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost călcată de trei ori de propria mașină, a anunțat poliţia municipală din Saint-Gall, în nord-estul Elveţiei.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Potrivit AFP, citată de Agerpres, conducătoarea auto a coborât din mica sa berlină pentru a scoate ceva din portbagaj, însă fără a opri motorul. Staţionat pe o stradă uşor în pantă, autovehiculul s-a pus în mişcare în marşarier. Femeia a încercat să oprească maşina, însă nu a reuşit şi a căzut. Automobilul a trecut apoi peste ea, potrivit poliţiei, citată de agenţia ATS.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Continuându-şi cursa nebună, autovehiculul a lovit un autoturism aflat ceva mai departe şi apoi a luat-o în sens opus, în direcţia femeii aflată pe jos, care a fost lovită a doua oară. Maşina şi-a continuat, însă, traiectoria şi, lovindu-se de trotuar, a pornit din nou în marşarier trecând pentru a treia oară peste femeie înainte de a se opri, în cele din urmă, într-o barieră de lemn.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191