O șoferiță a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia e în stare critică

O șoferiță a fost călcată de trei ori de propria mașină. Femeia e în stare critică

O șoferiță în vârstă de 45 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost călcată de trei ori de propria mașină, a anunțat poliţia municipală din Saint-Gall, în nord-estul Elveţiei.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Potrivit AFP, citată de Agerpres, conducătoarea auto a coborât din mica sa berlină pentru a scoate ceva din portbagaj, însă fără a opri motorul. Staţionat pe o stradă uşor în pantă, autovehiculul s-a pus în mişcare în marşarier. Femeia a încercat să oprească maşina, însă nu a reuşit şi a căzut. Automobilul a trecut apoi peste ea, potrivit poliţiei, citată de agenţia ATS.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Continuându-şi cursa nebună, autovehiculul a lovit un autoturism aflat ceva mai departe şi apoi a luat-o în sens opus, în direcţia femeii aflată pe jos, care a fost lovită a doua oară. Maşina şi-a continuat, însă, traiectoria şi, lovindu-se de trotuar, a pornit din nou în marşarier trecând pentru a treia oară peste femeie înainte de a se opri, în cele din urmă, într-o barieră de lemn.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191