O tânără a căzut de la etajul trei al unui bloc, încercând să fugă de soț, și a rămas agățată în sârmele de rufe

O tânără a căzut de la etajul trei al unui bloc, încercând să fugă de soț, și a rămas agățată în sârmele de rufe

O tânără de 22 de ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuințe din Avrig, județul Sibiu, și a rămas agățată în sârmele de rufe de la etajul doi. Femeie avusese o ceartă violentă cu soțul și a încercat să fugă de acesta, ieșind pe geam.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

ISU Sibiu anunță că a intervenit pe strada Brukenthal din Avrig pentru a salva o tânără căzută de la etajul 3 al unui bloc și rămasă blocată în sârmele de rufe situate la etajul 2.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD, fiind dusă la UPU Sibiu conștientă, cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Polițiștii transmit că au intervenit pentru aplanarea unui conflict între doi soți.

Cei doi s-au certat, iar tânăra a încercat să iasă din apartament „prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare”.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191