O tanara din Berceni, Prahova, a disparut fara urma. Daca ati vazut-o, sunati la 112

O tanara din Berceni, Prahova, a disparut fara urma. Daca ati vazut-o, sunati la 112

*Ați văzut-o?*

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către o femeie din comuna Berceni, despre faptul că fiica sa BARANGĂ BIANCA LOREDANA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în cursul serii trecute, fără a spune unde și nu s-a mai întors.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Semnalmente: aproximativ 1,55 metri înălțime, 64 de kg, păr brunet, lung, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac negru, un tricou albastru, pantaloni închiși la culoare, fiind încălțată cu pantofi sport, albi.

*_Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112._*