O tanara din Ploiesti a fost prinsa la furat, intr-o farmacie

O tanara din Ploiesti a fost prinsa la furat, intr-o farmacie

La data 21 martie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de poliție Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au depistat, în flagrant, o femeie care ar fi sustras din incinta unei unei unități farmaceutice un dispozitiv medical.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind o femeie în vârstă de 27 de ani din municipiul Ploiești, ulterior aceasta fiind condusă la sediul unității de poliție pentru audiere.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191