O turistă a chemat poliția când a aflat că are de plătit 1.000 de dolari după ce a mâncat la restaurant

O turistă a chemat poliția când a aflat că are de plătit 1.000 de dolari după ce a mâncat la restaurant

O turistă din Japonia a fost șocată să afle că nota de plată la restaurantul unde a luat masa se ridică la de dolari și a chemat poliția, acuzând faptul că nu a fost informată corect cu privire la costul produselor comandate, scrie Insider.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Junko Shinba era în vizită în Singapore și servise cina la restaurantul Seafood Paradise când a aflat că porția ei de crab chili costă 680 de dolari, potrivit AsiaOne.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Shinba, în vârstă de 50 de ani, a povestit pentru AsiaOne că unul dintre chelneri i-a recomandat mâncarea care este faimoasă în Singapore și în țara vecină Malaezia.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Însă, mâncarea era preparată cu un crab regal de Alaska, care se vinde cu 20 de dolari pentru 100 de grame la Seafood Paradise. Crab chili se gătește de obicei cu crabi de noroi.

Shinba susține că chelnerul i-a spus că mâncarea costă 20 de dolari fără să explice că prețul se raportează la suta de grame și nu la întreg produsul.

Un reprezentant al Paradise Group, care deține restaurantul, a spus că turiștilor li s-a prezentat întreg crabul înainte de a fi preparat „pentru a se evita orice eroare de comunicare”.

Shinba, însă, susține că nu i s-a spus că „întreg crabul va fi gătit doar pentru noi” și a presupus că grupului ei îi va reveni doar o parte din crab.

Crabul i-a costat pe turiști 680 de dolari, ceea ce înseamnă că avea o greutate de 3,5 kilograme.

„Erau trei platouri pline cu crab și multe alte feluri de mâncare – nu am putut să terminăm totul”, a spus Shinba. Nota de plată finală pentru grupul lui Shinba s-a ridicat la de dolari.

Când a aflat cât are de plătit, Shinba a cerut restaurantului să cheme poliția. După mai multe discuții, grupul lui Shinba a primit o reducere de 78 de dolari, iar unul dintre prietenii ei a trebuit să plătească întreaga sumă cu cardul de credit.

Reprezentantul Paradise Group a spus că managerul restaurantului a ajutat-o pe Shinba să facă plângerea la poliție și i-a oferit reducerea „din bunăvoință”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191