Oaspeții mai determinați decât gazdele

Oaspeții mai determinați decât gazdele

CSM Petrolul Ploieşti-Municipal Galaţi, duelul în urma căreia se va decide ordinea pe poziţiile 13-14 ale clasamentului Ligii Naţionale, a fost câştigat, în prima rundă, de oaspeţi, cu scorul de 86-71. Din păcate, partida a fost folosită de antrenorul echipei petroliste doar pentru a le oferi mai multe minute tinerilor români, Codruţ Dinu evoluând mai bine de jumătate din meci, George Angelian bifând peste 11 minute, iar Robert Pătraru, în ultimele 4 minute ale confruntării. De altfel, finalul a găsit-o pe CSM Petrolul Ploieşti într-o formulă exclusiv locală, Dinu, Pătraru, Angelian, Ene şi B. Popa regăsindu-se simultan pe teren în ultimele 120 de secunde ale întâlnirii.

În timpul meciului, oaspeţii au părut mai determinaţi să tragă pentru a evita o nouă „excursie” la Ploieşti şi, mizând mai mult pe o formulă apropiată de cea de bază, au ştiut să profite de plusul de omogenitate şi experienţă. A mai contat şi absenţa lui Kwamain Mitchell, cum a contat şi faptul că Octavian Popa Calotă a ieşit, şi el, accidentat la jumătatea sfertului secund.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Pentru CSM Petrolul au jucat: Funderburk Jr. (19 puncte, 2×3), Misters (13, 3×3), Aughburns (12), Brkic (8, 1×3), C. Dinu (5, 1×3), A. Ene (5, 1×3), Milin (4), B. Popa (3, 1×3), G. Angelian (2), O. Popa Calotă, C. Chiţu şi R. Pătraru. Meciul al doilea al seriei este programat joi seară, de la ora 18:30, la Galaţi. În caz de egalitate după primele două întâlniri, confruntarea decisivă se va desfăşura duminică, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191