Obiectul banal care te scapă de mirosurile neplăcute din frigider. Toți românii îl aruncă la gunoi, dar e aur curat

Obiectul banal care te scapă de mirosurile neplăcute din frigider. Toți românii îl aruncă la gunoi, dar e aur curat

Un truc a devenit viral pe rețelele de socializare și are un impact mare asupra frigiderului tău. Află motivele pentru care oamenii au devenit atât de interesați de el. Cu siguranță, vei apela și tu la el de acum încolo.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Printre cele mai utile electrocasnice regăsim și frigiderul. Acesta ne ajută să păstrăm alimentele în condiții optime și să evităm otrăvirea. Dar, din păcate, tinde să acumuleze cu ușurință un miros urât. Din acest motiv, vă vom învăța un truc infailibil pentru a reda aromele plăcute și pentru asta vom avea nevoie doar de un dop de la sticla de vin, din plută.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Dopul din plută te scapă de mirosurile urâte din frigider

Când deschidem ușa acestui electrocasnic, suntem foarte des asaltați de un miros destul de neplăcut. Cauzele pot fi multiple și variate. În primul rând, prezența alimentelor care au un miros puternic, precum usturoiul, ceapa și anumite tipuri de brânză (de exemplu, gorgonzola). Dar și pentru că am depozitat incorect alimentele, favorizând ieșirea mirosurilor din recipientul în care au fost puse. Iar pentru a combate acest lucru, dopul din plută va fi aliatul nostru.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Cum să eliminați mirosul urât din frigider cu ajutrul dopului din plută?

Dopurile de plută sunt un reziduu pe care îl găsim des la sfârșitul unei cine, deoarece vin în sticla de vin, o băutură pe care o consumăm destul de des. Nu ar trebui să aruncăm niciodată dopurile pentru că putem face diferite decorațiuni cu acestea, dar vor fi utile și pentru a eradica mirosurile neplăcute din frigider.

Pentru a face acest lucru trebuie să luăm un dop și să îl așezăm pe un raft în frigider. Dacă doriți, îl puteți tăia și în 2 sau 3 părți și să aranjați bucățile rezultate pe mai multe rafturi. Faceți același lucru în congelator sau în diferitele sertare ale frigiderului. Fă-o noaptea și a doua zi dimineața vei observa cum, cu ajutorul acestui simplu truc, mirosul urât a dispărut, scriu cei de la

Cum de este posibil acest lucru

Acest lucru se datorează faptului că pluta este un material poros care absoarbe umezeala și mirosurile neplăcute. Prin urmare, îl puteți folosi pentru a elimina mirosul urât din frigider. Dacă doriți, puteți chiar să turnați o picătură de ulei esențial pe dopul de plută pentru a parfuma în același timp interiorul dispozitivului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191