Obiectul misterios de pe masa lui Kim Jong Un. „Este foarte posibil să fi fost introdus în mod secret”

Obiectul misterios de pe masa lui Kim Jong Un. „Este foarte posibil să fi fost introdus în mod secret”

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a apărut din nou în imagini în timp ce supervizează tirul unei rachete balistice intercontinentale (ICBM) cu rază lungă de acţiune, însă de data aceasta a atras atenția un telefon pliabil aşezat pe masă în faţa sa, alături de o doză albastră.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Telefonul mobil argintiu, într-un etui de piele neagră, pare să fie un Samsung Galaxy Z Flip (Coreea de Sud) sau un Pocket S de la Huwaei (China), potrivit AFP, preluată de

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Mobilul se află în centrul atenţiei deoarece Coreea de Nord nu poate nici importa şi nici exporta material electronic, din cauza sancţiunilor internaţionale impuse Phenianului.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Aceste imagini, publicate de cotidianul oficial Rodong Sinmun, au alimentat numeroase comentarii şi speculaţii cu privire la originea acestui smartphone şi la intrarea acestuia în Coreea de Nord.

„Dacă obiectul din imagine este un smartphone pliabil, este foarte posibil să fi fost introdus în mod secret, prin contrabandă, în Coreea de Nord din China”, scrie cotidianul sud-coreean Joongang Ilbo.

Interesul dictatorului nord-coreean faţă de gadgeturi electronice nu este nou. El a fost fotografiat cu produse ale gigantului american Apple, computere MacBook sau tablete iPad.

Acestea constituie un privilegiu în Coreea de Nord, în contextul în care abia 19% dintre nord-coreeni au acces la un telefon mobil, potrivit datelor CIA.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191