Onea, „paradit” de Tribunalul Bucuresti. Inca un dosar inventat in vagauna DNA Ploiesti, inchis cu ACHITARE

Onea, „paradit” de Tribunalul Bucuresti. Inca un dosar inventat in vagauna DNA Ploiesti, inchis cu ACHITARE

Anda Ancuța MAcovei, la data faptei director al Direcției Tehnologia Informației, Comunicații și Statistică Vamală din cadrul Autorității Naționale a Vămilor, ulterior director al aceleiași structuri din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (A.N.A.F.), a fost achitată pentru fapte de corupție printr-o sentință a Tribunalului București.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Instanța a considerat că procurorii anticorupție nu au reușit să probeze faptul că Macovei a luat mită un milion de euro pentru a favoriza un consorțiu de firme la o licitație privind un contract de mentenanță software. Pe de altă parte, a arătat instanța, în acest dosar nu au existat suficient de multe dovezi că toate produsele de lux, în special haine și accesorii de firmă, dar și o excursie în SUA, au fost primite cu titlu de mită de la patronii firmelor interesați să câștige licitația.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Anda Ancuța Macovei a fost deferită justiției de către DNA Ploiești în 28 noiembrie 2017, iar faptele de care a fost acuzat s-ar fi petrecut în perioada 2010-2014.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Potrivit unor surse judiciare, Macovei va depune plangere pe numele celor care i-au atins reputatia si libertatea, totodata urmand sa solicite in instanta si daune pe care Lucian Onea le va achita din buzunarul propriu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191