OPC Prahova a alertat Garda de Mediu in legatura cu second hand-urile „Humana” din Ploiesti. Tone de haine NEDEZINFECTATE, retrase de la vanzare

OPC Prahova a alertat Garda de Mediu in legatura cu second hand-urile „Humana” din Ploiesti. Tone de haine NEDEZINFECTATE, retrase de la vanzare

Revenim cu detalii privind finalizarea acțiunilor de control, desfășurate de comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova (CJPC PRAHOVA) la operatorul economic SC HUMANA PEOPLE TO PEOPLE SRL – importator de articole second hand, in baza tematicii naționale.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Acțiunile de control s-au desfasurat la depozitul operatorului și la doua magazine din Ploiești.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

În urma acestora s-a concluzionat că mărfurile aflate la data controlului în depozitul operatorului economic, respectiv în cele două magazine, nu sunt curățate conform prevederilor legale in vigoare dispunandu-se măsura complementară de interzicere de punere pe piață pentru produse în valoare de peste 2,1 milioane lei.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Totodată, din documentele prezentate, nu se poate verifica trasabilitatea mărfurilor care pleacă din depozit către magazine pe loturi.

Operatorul economic a fost sancționat cu 4 amenzi in valoare totală de 12.000 lei. De asemenea, a fost informată Garda de Mediu Prahova in vederea dispunerii de măsuri, conform competențelor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191