OPC Prahova a alertat Garda de Mediu in legatura cu second hand-urile „Humana” din Ploiesti. Tone de haine NEDEZINFECTATE, retrase de la vanzare

OPC Prahova a alertat Garda de Mediu in legatura cu second hand-urile „Humana” din Ploiesti. Tone de haine NEDEZINFECTATE, retrase de la vanzare

Revenim cu detalii privind finalizarea acțiunilor de control, desfășurate de comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova (CJPC PRAHOVA) la operatorul economic SC HUMANA PEOPLE TO PEOPLE SRL – importator de articole second hand, in baza tematicii naționale.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Acțiunile de control s-au desfasurat la depozitul operatorului și la doua magazine din Ploiești.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În urma acestora s-a concluzionat că mărfurile aflate la data controlului în depozitul operatorului economic, respectiv în cele două magazine, nu sunt curățate conform prevederilor legale in vigoare dispunandu-se măsura complementară de interzicere de punere pe piață pentru produse în valoare de peste 2,1 milioane lei.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Totodată, din documentele prezentate, nu se poate verifica trasabilitatea mărfurilor care pleacă din depozit către magazine pe loturi.

Operatorul economic a fost sancționat cu 4 amenzi in valoare totală de 12.000 lei. De asemenea, a fost informată Garda de Mediu Prahova in vederea dispunerii de măsuri, conform competențelor.