Orașul din România unde funcționează prima seră-supermarket din țară. Clienții sunt fascinați: ”Vii și îți iei …”

Orașul din România unde funcționează prima seră-supermarket din țară. Clienții sunt fascinați: ”Vii și îți iei …”

Într-un oraș din România, un italian se bucură de o afacere de succes. Marco Albanese este stabilit de mai bine de două decenii în țara noastră și a deschis aici prima seră – supermarket din țară. Într-o construcție uriașă de sticlă, zeci de mii de plante decorative sunt pregătite pentru a fi vândute.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

În Buzăul funcționează prima seră supermarket din țară! O familie de italieni a pornit o afacere și vând peste de flori de grădină, plante de interior, arbuști și plante aromatice, precum și decoraţiuni și accesorii.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

În Buzău a fost inaugurată prima seră-supermarket din țară

Proprietarul serei, stabilit de peste 20 de ani în România, a declarat că spațiul serei supermarket este unul destul de mare și foarte aerisit.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Și cei care trec pragul acestei sere sunt fascinați de concept.

Pentru ca miile de plante din seră să fie ținute în viață, proprietarii au făcut investiții serioase. Sistemul de ventilaţie, încălzirea cu peleţi, panourile fotovoltaice și sistemul de umbrire sunt câteva dintre utilitățile care țin în viață plantele.

Orașul din România unde va fi construit stadionul „Gheorghe Hagi”

Stadionul „Gheorghe Hagi” urmează să fie construit în Constanța.

Noul stadion ar urma să aibă o capacitate de de locuri și va include un teren de antrenament pentru fotbal și atletism, cu o pistă cu 6 culoare și o tribună de aproximativ de locuri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191