Orașul fantomă cu vile în stil european construit pentru milionarii chinezi a fost ocupat acum de turme de vite și culturi agricole

Orașul fantomă cu vile în stil european construit pentru milionarii chinezi a fost ocupat acum de turme de vite și culturi agricole

Un oraș abandonat, plin de vile pe jumătate construite, aflat în nord-estul Chinei, și-a găsit o nouă destinație: a fost ocupat de fermieri care au început să cultive pământul și să-și crească vitele.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Gigantul imobiliar chinez Greenland Group a lansat proiectul State Guest Mansions într-o suburbie din Shenyang în 2010, potrivit Insider. Cartierul exclusivist din provincia Liaoning urma să aibă 260 de vile în stil european, iar acolo urmau să se mute cei mai bogați oameni din oraș.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Însă proiectul a fost abandonat doi ani mai târziu.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Vilele pe jumătate construite sunt acum invadate de fermierii locali, care au arat și cultivat peluzele. Alții își cresc acolo vitele.

Casele pustii și neterminate se degradează văzând cu ochii, iar interiorul clădirilor arată și el post-apocaliptic, asemenea celor din serialul „The Last of Us”.

Un fermier pe nume Guo, 45 de ani, care s-a mutat în orașul fantomă, a spus că acest cartier a fost cel mai probabil abandonat „din cauza corupției”.

„Au întrerupt finanțarea, așa că l-au lăsat pe jumătate neterminat. Aceste case s-ar fi vândut cu milioane, dar bogații nici măcar nu au apucat să cumpere vreo casă”, a spus Guo.

Aceste vile pe jumătate construite au atras atenția utilizatorilor de pe platforma Weibo. Mulți s-au întrebat de ce guvernul nu a făcut nimic în privința lor.

„Acest loc a fost lăsat abandonat. Acum, numai fantomele pot locui aici!”, a comentat un utilizator.

Clădirile abandonate sunt destul de des întâlnite în China. În timpul crizei Evergrande, gigantul imobiliar a întrerupt construcția multor proiecte, după ce s-a confruntat cu o criză uriașă a datoriilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191