Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie. Prima imagine cu artista, după ce s-a logodit / FOTO

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie. Prima imagine cu artista, după ce s-a logodit / FOTO

Otilia Bilionera este mai fericită ca niciodată de când este împreună cu iubitul său, un turc. Se pare că bărbatul și-a făcut curaj și i-a pus marea întrebare partenerei sale, iar artista a postat prima imagine cu inelul de logodnă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Otilia Bilionera și iubitul ei sunt mai fericiți ca niciodată, iar relația lor pare că devine din ce în ce mai serioasă. Bărbatul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie, iar artista a postat prima imagine după ce i-a spus „Da” iubitului ei.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul primit de artistă

De curând, pe Instagram, Otilia Bilionera a împărtășit cu fanii vestea că iubitul turc i-a adresat marea întrebare. Bărbatul i-a dăruit cântăreței un inel cu safir, cu care a și postat prima imagine după ce s-a logodit. Otilia Bilionera a adăugat și o scurtă descriere la postare.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Nu am fost niciodată mai sigură ca acum”, a scris artista, pe Instagram.

Otilia Bilionera și iubitul ei au trecut și prin despărțire, dar se pare că nicio separare nu a fost mai puternică decât legătura lor.

Otilia Bilionera și iubitul ei au planuri împreună

Relația celor doi pare că devine din ce în ce mai serioasă, asta pentru că își doresc un viitor împreună și nu exclud varianta de a-și întemeia o familie. În urmă cu ceva timp, Otilia Bilionera spunea că își dorește să se căsătorească cu iubitul ei și să devină părinți. Cu toate acestea, cântăreața nu se grăbește, deși spune că ar fi momentul ca în viitorul apropiat să facă și pasul cel mare.

„Da, îmi doresc să am copii. Mi-aș dori să am un băiețel ca să aibă grijă de mine. Băieții sunt mai mămoși, fetele se mărită și se duc. Așa am fost și eu, am plecat la 18 ani de acasă. Nu știu când, când va vrea Dumnezeu, când va considera el că e momentul. Mă simt pregătită, am 30 de ani. De acum știi cum e, se scurge timpul. Am intrat la numărătoarea inversă”, spunea Otilia Bilionera, în exclusivitate pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191