Până la finalul anului 2023, trei zodii vor fi protejate de Dumnezeu. Se sparge ghinionul în cazul lor

Până la finalul anului 2023, trei zodii vor fi protejate de Dumnezeu. Se sparge ghinionul în cazul lor

Deja ne apropiem de finalul lunii septembrie, iar mișcările astrelor se vor „domoli” într-un ritm care ne poate oferi o idee despre ce zodii vor fi pline de noroc până la finalul acestui an. Iar pentru trei zodii în special, perioada următoare va fi atât de bună încât vor avea impresia că sunt ocrotite de Dumnezeu la orice pas!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dacă vom arunca o privire în calendar, vom vedea că ne apropiem și de finalul lunii septembrie. Ei bine, pe măsură ce trece timpul, mișcările astrelor se vor „domoli” într-un ritm care ne poate oferi o idee despre care zodii vor fi pline de noroc până la finalul acestui an. Iar pentru trei zodii în special, perioada următoare va fi atât de bună încât vor avea impresia că sunt ocrotite de Dumnezeu la orice pas!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Nativii acestor zodii vor avea parte de o perioadă plină de bucurii și surprize, până la finalul anului.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, urmează câteva luni în care se vor simți tot mai hotărâți să își „întindă aripile” și să treacă dincolo de bariere. Gemenii vor dori să își învingă temerile și să pornească într-o aventură, iar contextul astral le va fi, cu siguranță, unul favorabil. Soarta le poate răsplăti încercările de a se dezvolta, așa că le poate aduce în cale noi prieteni, noi oportunități la locul de muncă, iar, de ce nu, gemenii își pot găsi și o mare dragoste până la finalul anului!

Scorpion

Pentru nativii din această zodie, restul anului are toate șansele de a fi unul plin de succes. Aceștia vor avea o perioadă de succes în cariera lor, iar unul dintre proiectele Scorpionilor se va dovedi a fi de succes. Această zodie va avea parte de o perioadă plină de bucurie, iar în această iarnă vor avea toate șansele de a merge într-o vacanță de vis, pe care nu o vor uita niciodată!

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, toamna vine ca o gură de aer proaspăt, care le va aduce un nou suflu de energie. Iar această stare de bine se va extinde de-a lungul restului anului, spre bucuria Fecioarelor. Aceștia pot avea parte de o îmbunătățire a sănătății, cât și o stare bună de spirit, care le va permite să meargă în excursii de neuitat, alături de prieteni!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191