Papp a fost convins de trei persoane

Papp a fost convins de trei persoane

Paul Papp a avut prima apariție oficială la Petrolul cu ocazia conferinței de presă desfășurată la stadionul ,,Ilie Oană”. Papp a declarat, printre altele, că clubul ploieștean l-a căutat de două săptămâni și că trei persoane au contribuit la venirea sa în haită:,,
Este foarte important să te dorească cineva pentru a avea succes în ceea ce faci. Gândul meu este doar spre meciul de sâmbătă și rămâne de văzut dacă vom fi în play-off sau în play-out. Este adevărat că Marian Copilu a avut o contribuție la venirea mea la Petrolul. Vorbim des, m-am sfătuit cu el și atâta tot. Nu știu dacă are vreo implicare la Petrolul. Sunt pregătit sută la sută și vreau să debutez cu un meci foarte bun, să nu dezamăgesc. A fost o revedere plăcută cu Taka, cu Budescu, am fost colegi la Astra. Mă bucur că îi am iarăși colegi, sunt niște oameni și niște fotbaliști extraordinari. Au contat și ei în venirea mea aici și vreau să facem rezultate cât mai bune”.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Rezultate foarte bune își dorește și antrenorul principal Florin Pârvu, prezent și el la conferința de presă. “Chinezul” a debutat cu o victorie și va trebui să confirme evoluția fotbaliștilor săi tocmai pe terenul liderului la zi din Superliga. Pârvu îl așteaptă la echipă pe fotbalistul brazilian Jefferson. El a mai declarat că vestiarul avea nevoie de un fundaș precum Papp și i-a atras atenția lui Irobiso să termine cu eliminările:,,Este clar că Petrolul are nevoie de Papp. Vesdtiarul avea nevoie de un fotbalist cu cv-ul său. Nu știu dacă înlocuiește sau nu pe cineva, dar după cum ați văzut echipa a jucat bine defensiv astfel că toți băieții se pot descurca. Am vorbit mult cu Irobiso, i-am spus ce cred eu, iar el mi-a răspuns că i s-a acordat foarte ușor al doilea cartonaș galben. Trebuie să fie mult mai atent pe viitor chiar dacă ar putea fi vânat având în vedere că are un stil în care își folosește brațele, coatele, și nu trebuie să de-a motive de interpretare”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Pârvu a fost felicitat de prieteni din China și în acest sens o delegație chineză va veni, în perioada următoare, să ia contact cu clubul pentru o colaborare pe plan sportiv, un schimb de experiență cu copiii și juniori. Financiar, partea chineză nu se poate implica la Petrolul, a spus antrenorul de 47 de ani, deoarece și ei au probleme cu bani, mai ales că de-abia au ieșit din pandemie.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191