Paradisul ascuns la doar două minute de Braşov: Turiştii pot alege trasee turistice, plimbări cu barca sau relaxare la picnic

Paradisul ascuns la doar două minute de Braşov: Turiştii pot alege trasee turistice, plimbări cu barca sau relaxare la picnic

Noua este un parc în care turiştii au foarte multe oportunităţi de petrecerea timpului liber. Lacul cu o suprafaţă de trei hectare, are în mijloc o insulă de o frumuseţe aparte, sunt disponibile ambarcaţiuni cu care turiştii pot face plimbări pe acest lac, o plimbare de o jumătate de oră este exact ce trebuie.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ca ziua să înceapă în cel mai plăcut mod cu putinţă, este un lac înconjurat de o alee de promenadă pentru turiştii care nu îşi doresc să meargă pe lac. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Există şi loc de grătar, sunt zone de picnic amenajate după toate regulile, sunt şi multe trasee turistice care pot fi făcute la picior sau cu bicicleta, suntem la poalele Masivului Postăvarului. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191