Parlamentarii PSD Prahova, singurii care mai şi muncesc?

Parlamentarii PSD Prahova, singurii care mai şi muncesc?

Calitatea de parlamentar presupune, in primul rand, reprezentarea cetatenilor, identificarea problemelor cu care acestia se confrunta si initierea de noi legi sau modificari legislative in beneficiul oamenilor.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

In ultimii ani, singurii parlamentari care reprezinta Prahova in Camera Deputatilor si Senat, dispusi sa si munceasca pentru salariile incasate, au fost cei de la PSD, iar acest lucru poate fi usor verificat in presa, pe retelele de socializare etc.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

In timp ce alte partide si-au pus pe lista oameni a caror unica menire este sa ridice mana pro sau contra unor amendamente legislative, asta daca se deranjeaza sa vina la serviciu pe canicula, ger sau ploaie, parlamentarii PSD Prahova (in special Laura Moagher, Bogdan Toader, Rodica Paraschiv, Simona Maya Teodoroiu) demonstreaza ca munca nu e facuta doar pentru tractoare si ca pe de urma dezvoltarii comunelor prahovene beneficiem cu totii, nu doar locuitorii zonelor respective.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Astazi, in timp ce restul partidelor si-au pitit parlamentarii in birourile cu aer conditionat, social-democratii au iesit pe teren, la Telega, pentru a verifica stadiul proiectelor aflate in curs de executie.

Alaturi de senatorul Laura Moagher si deputatul Bogdan Toader s-au aflat si prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, si acestia din urma numarandu-se printre putinii oameni de administratie preocupati si de serviciu, nu doar de vacante.

„Astăzi, în compania președintelui PSD, domnul Virgiliu-Daniel Nanu, subprefectului Emil Drăgănescu și a domnului deputat Bogdan Toader, am făcut o vizită în Telega pentru a examina diverse proiecte în desfășurare.

In timpul acestei vizite, am avut ocazia să-i transmit și să-l încurajez pe domnul primar, Brezeanu Costel, asigurându-l de sprijinul nostru neclintit pentru viitoarele investiții ale comunității noastre. Colaborarea noastră continuă să fie un pilon esențial pentru dezvoltarea acestei regiuni.”, a transmis Laura Moagher.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191