Patinatorii au fost fost premiați la Primărie

Patinatorii au fost fost premiați la Primărie

Patinatorii de la CSM Ploieşti, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, şi antrenorul Marius Băcilă au fost premiaţi, astăzi, de Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, pentru rezultatele deosebite obţinute în sezonul de iarnă. Principala performanţă a patinatorilor a fost reprezentată de medalia de argint obţinută în proba de Team Sprint din cadrul Finalei de Cupa Mondială pentru Juniori şi Neo-Seniori (U23) de la Inzell (Germania), la începutul lunii februarie!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În concursul din Germania, Niţu şi Mihalache, alături de un reprezentant al Coronei Braşov au încheiat cursa pe poziţia secundă, cu timpul de 1:26.18 minute, fiind devansaţi de echipa Finlandei, care a oprit cronometrul după 1:25.20 minute. Totodată, sportivii de la CSM Ploieşti au obţinut medaliile de argint şi în concursul pe echipe al Neo-Seniorilor (U23) în proba de Team Pursuit, desfăşurat în luna decembrie la Seinajoki (Finlanda).

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

La finalul lunii februarie, patinatorii Edi Niţu şi Sebi Mihalache au devenit campion, respectiv vicecampion naţional de juniori cu prilejul Campionatului Naţional pe Probe şi Poliatlon pentru Seniori şi Juniori 1, desfăşurat la Inzell (Germania).

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191