Patinatorii au fost fost premiați la Primărie

Patinatorii au fost fost premiați la Primărie

Patinatorii de la CSM Ploieşti, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, şi antrenorul Marius Băcilă au fost premiaţi, astăzi, de Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, pentru rezultatele deosebite obţinute în sezonul de iarnă. Principala performanţă a patinatorilor a fost reprezentată de medalia de argint obţinută în proba de Team Sprint din cadrul Finalei de Cupa Mondială pentru Juniori şi Neo-Seniori (U23) de la Inzell (Germania), la începutul lunii februarie!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În concursul din Germania, Niţu şi Mihalache, alături de un reprezentant al Coronei Braşov au încheiat cursa pe poziţia secundă, cu timpul de 1:26.18 minute, fiind devansaţi de echipa Finlandei, care a oprit cronometrul după 1:25.20 minute. Totodată, sportivii de la CSM Ploieşti au obţinut medaliile de argint şi în concursul pe echipe al Neo-Seniorilor (U23) în proba de Team Pursuit, desfăşurat în luna decembrie la Seinajoki (Finlanda).

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

La finalul lunii februarie, patinatorii Edi Niţu şi Sebi Mihalache au devenit campion, respectiv vicecampion naţional de juniori cu prilejul Campionatului Naţional pe Probe şi Poliatlon pentru Seniori şi Juniori 1, desfăşurat la Inzell (Germania).

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191