Patronul unui brand de lux a murit într-un incident suspect: a căzut în apă de pe un vas de croazieră

Patronul unui brand de lux a murit într-un incident suspect: a căzut în apă de pe un vas de croazieră

Dilek Ertek, distribuitor al Tiffany în Turcia de peste două decenii, a murit după ce a căzut în apă de pe un vas de croazieră, în timpul unei vacanțe de vis. Bijuteriile sale au dispărut din seiful aflat în cabină. Dilek Ertek, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce a căzut în Pacificul de Sud, în Tahiti, de pe un vas de croazieră, pe 26 octombrie, scrie Mirror. Etrek a fost distribuitor al Tiffany’s în Turcia timp de peste două decenii, iar fiul ei, Gokce Atuk, a declarat că bijuteriile au dispărut din seiful din cabina mamei sale, scrie Mediafax.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Camerele de supraveghere de pe navă arată că ea a căzut în mare în jurul orei 3 dimineața, dar iubitul ei a anunțat dispariția 20 de ore mai târziu, ceea ce a determinat familia ei să îndemne poliția să îl investigheze pe iubitul elvețian.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost ținut sub observație de echipajul navei într-o cabină separată, înainte ca aceasta să acosteze în Tahiti trei zile mai târziu. Acesta ar fi fost interogat de poliție în Tahiti înainte de a fi eliberat din cauza lipsei de probe. De atunci, el s-a întors în Elveția.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar