Patronul unui brand de lux a murit într-un incident suspect: a căzut în apă de pe un vas de croazieră

Patronul unui brand de lux a murit într-un incident suspect: a căzut în apă de pe un vas de croazieră

Dilek Ertek, distribuitor al Tiffany în Turcia de peste două decenii, a murit după ce a căzut în apă de pe un vas de croazieră, în timpul unei vacanțe de vis. Bijuteriile sale au dispărut din seiful aflat în cabină. Dilek Ertek, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce a căzut în Pacificul de Sud, în Tahiti, de pe un vas de croazieră, pe 26 octombrie, scrie Mirror. Etrek a fost distribuitor al Tiffany’s în Turcia timp de peste două decenii, iar fiul ei, Gokce Atuk, a declarat că bijuteriile au dispărut din seiful din cabina mamei sale, scrie Mediafax.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Camerele de supraveghere de pe navă arată că ea a căzut în mare în jurul orei 3 dimineața, dar iubitul ei a anunțat dispariția 20 de ore mai târziu, ceea ce a determinat familia ei să îndemne poliția să îl investigheze pe iubitul elvețian.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost ținut sub observație de echipajul navei într-o cabină separată, înainte ca aceasta să acosteze în Tahiti trei zile mai târziu. Acesta ar fi fost interogat de poliție în Tahiti înainte de a fi eliberat din cauza lipsei de probe. De atunci, el s-a întors în Elveția.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191