Patru echipe pentru Top 3!

Patru echipe pentru Top 3!

CSM Ploieşti va avea patru echipe de handbal juniori implicate în lupta pentru medalii, ultima formaţie care şi-a asigurat prezenţa la Turneul Final fiind cea a juniorilor 2, în urma victoriei, scor 38-31, în faţa adversarei directe din Grupa Valoare 2, Steaua Bucureşti! Băieţii pregătiţi de Ramona Ştefan se numeră printre cele mai bune opt echipe ale generaţiei 2006-2007 câştigând clar disputa cu bucureştenii. Într-o atmosferă deosebită CSM Ploieşti a reușit un handbal eficient, cu o defensivă agresivă, în care a excelat portarul Denis Ştefan, autor a 22 de intervenţii salvatoare!

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Artizanii calificării la TF sunt: D. Ştefan, A. Pop – M. Ion Iliescu (10 goluri), V. Băncilă (8), D. Constantin (6), A. Muşoiu (4), Şt. Vîlcu (4), A. Leu (2), L. Constantin (2), B. Bondarenco (2), I. Pîrvu, M. Duţă, L. Ilie, M. Costache, Al. Popescu şi G. Roşu.
Component al lotului național de juniori, portarul Ștefan a declarat că a fost o calificare pe deplin meritată și că mentalul, partea psihică, este foarte importantă în meciurile cu mare miză. Colegul său, David Constantin, a spus că nu a mai a trăit asemenea sentimente și își doresc neapărat prezența pe podiumul Turneului Final. Antrenoarea Ramona Ștefan trăiește meciurile la cote maxime și spune că așa își exteriorizează emoțiile, iar în afara meciului este cu totul altă persoană.

Denis Ștefan:,,A fost un meci pe care l-am pregatit foarte bine si am castigat pe deplin meritat. I-am dominat la toate capitolele si le multumesc colegilor pentru ca eu fara ei si ei fara mine nu am fi reusit aceasta calificare. Multumesc antrenorilor si, nu in ultimul rand, parintilor!”

David Constantin:,,Suntem intr-o postura minunata, nu pot descrie in cuvinte ceea ce simtim. Este un sentiment pe care nu l-am mai trait de mult timp. Ma bucur in primul rand de succesul echipei, am dat tot ce am putut mai bine, am “murit” pe teren, cum se spune si ma bucur foarte mult ca traiesc asemenea momente. La Turneul Final ne concentram pe medalii, sa fim in top trei!”

Ramona Stefan:,,Este o mare bucurie pentru noi! Am muncit enorm anul acesta, toti baietii si-au dat silinta sa scoata tot ce e mai bun din ei si, la final, ne bucuram cu totii, juniori 1, juniori 2 si juniori 3. In timpul jocului am emotii foarte mari si este modul meu mai volcanic prin care mi le exteriorizez pentru ca altfel nu as putea sa mi le temperez, dar dupa meci sunt o persoana linistita si, acum, fericita!”. Turneul Final al juniorilor 2 este programat în perioada 14-18 iunie 2023.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191