Paula Chirilă și-a dat demisia de la „Xtra Night Show”: „Ne pare rău că nu mai ești la Capatos”. În ce emisiuni va apărea la Antena Stars

Paula Chirilă și-a dat demisia de la „Xtra Night Show”: „Ne pare rău că nu mai ești la Capatos”. În ce emisiuni va apărea la Antena Stars

Paula Chirilă a renunțat la emisiunea „Xtra Night Show”, care e moderată de Dan Capatos și difuzată pe Antena Stars. Noul sezon a început luni, de la ora , dar fără actriță, care a fost înlocuită de alte vedete ale postului.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Schimbare în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. Paulei Chirilă, care era coprezentatoare la „Xtra Night Show”, i-a luat locul Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuţ şi Cătălin Cazacu. Ei apar seară de seară în emisiune alături de Dan Capatos.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Pe Facebook, fanii regretă plecarea Paulei Chirilă de la „Xtra Night Show”. „La emisiunea lui Capatos mă uitam numai pentru tine”, „Paula Chirilă îți simt lipsa la XNS. Am fost dezamăgită când nu te-am văzut aseară. Îmi plăcea mult de tine în emisiune”, „Dar de ce nu mai ești la Capatos? Regret tare mult că nu te mai văd acolo ??? Unde te putem regăsi? ”, „Regret mult că nu mai ești la XNS. Mi se pare anostă emisiunea fără tine!”, „Ne pare rău nu mai ești la Capatos”, „Vă simțim lipsa la XNS. Au făcut o alegere proastă în noua grilă”.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Paula Chirilă a citit toate comentariile fanilor și le-a și răspuns. Chiar dacă nu mai apare la „Xtra Night Show”, ea e invitat permanent la „Capriciile iubirii”, emisiune prezentată de Gabriela Cristea tot pe Antena Stars. „Ne vedem la Capriciile iubirii, de la ?”, a transmis actrița.

Paula Chirilă, într-o nouă emisiune la Antena Stars

Pe lângă „Capriciile iubirii”, Paula Chirilă va apărea și într-un alt show la același post. În weekend, revine la Antena Stars și emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici”. Paula Chirilă, Cristina Cioran şi Roxana Vancea sunt doar câteva din protagonistele reality-show-ului, care au acceptat să dezvăluie necosmetizat cum fac faţă provocărilor rolului de mamă.

Paula Chirilă îl laudă pe Dan Capatos: „Mi se pare un jurnalist excepțional”

Dan Capatos prezintă de ani emisiunea „Xtra Night Show”. Când erau colegi în emisiunea de la Antena Stars, Paula Chirilă l-a lăudat pe prezentator. „Eu mă simt foarte bine la emisiunea „Xtra Night Show şi îl admir şi îl studiez pe Dan, în acelaşi timp.

Mi se pare un jurnalist excepţional, care trece cu o lejeritate de invidiat de la o remarcă ce stârneşte râsul la o întrebare directă, care nu poate să scoată decât adevărul la suprafață. Iar Cătălin Bordea este atât de talentat şi de liber, cum ar trebui să fie foarte mulţi dintre noi”, a spus pentru , în august 2022, Paula Chirilă, care se înțelege bine cu Dan Capatos atât când apar pe micul ecran, cât și în afara televiziunii.

De multe ori, Paula Chirilă i-a ținut locul lui Dan Capatos. A făcut față cu brio în rolul de prezentatoare. „De regulă, o emisiune în direct vine la pachet cu o mulţime de surprize.

Dacă ar fi să punctez ceva anume, pot spune că mi s-a întâmplat să se deschidă în faţa noastră nişte oameni cum nu mi-aş fi imaginat că se va întâmpla vreodată şi am reuşit să vedem omul, dincolo de imaginea publică”, a mai spus actrița, care e mulțumită de omul care e astăzi atât pe plan personal, cât și profesional.

„Cred că acum traversez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, din punct de vedere al echilibrului personal şi al autocunoaşterii. Pentru că am descoperit că fericirea și împlinirea mea trebuie să depindă doar de mine. Şi asta e tot ce contează”, a încheiat ea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191