Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Un an de închisoare cu suspendare, 120 de zile de muncă în folosul comunității și 15.000 de lei daune morale este pedeapsa primită de Iulian Claudiu Muscalu, agentul de pază al Spitalului Municipal din Câmpina, găsit vinovat pentru purtare abuzivă.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Agentul de pază a fost trimis în judecată după o altercație pe care a avut-o, în seara zilei de 20.03.2018, pe cu ruda unui pacient internat la Spitalul Municipal Câmpina.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Victima a reclamat faptul că nu a fost lăsată să intre în spital de către agentul de pază, acesta din urmă devenind violent, înjurându-l și lovindu-l cu piciorul. „Bă, îţi dau vreo două, du-te…de că…, te rup în două…” şi l-a lovit cu piciorul în zona dorsală, provocându-i suferinţe fizice”, se arată în actul de acuzare.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Agentul de pază, în vârstă de 53 de ani, a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă, în data de 5 mai 2022, fiind condamnat de Judecătoria Câmpina în data de 7 martie 2023.

 

Soluția pe scurt:

Condamnă pe inculpatul MUSCALU CLAUDIU IULIAN la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă

inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul uneia dintre următoarele două instituţii: Primăria Municipiului Câmpina sau Primăria comunei Cornu, pe o perioadă de 120 de zile.

admite în parte acţiunea civilă exercitată de partea civilă, P. E. şi obligă inculpatul la plata sumei de 15.000 lei, reprezentând daune morale.

obligă inculpatul la plata sumei de 1500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de statul român (urmărire penală şi instanţă)”, potrivit portalului instanțelor de judecată.

Sentința Judecătoriei Câmpina nu este definitivă.

 

Sursa: Ziarul Incomod

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191