Paznicul unui supermarket din Boldeşti, bătut de un bărbat prins la furat din magazin

Paznicul unui supermarket din Boldeşti, bătut de un bărbat prins la furat din magazin

Ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi fost agresat de o persoană cu câteva zile în urmă.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

În fapt, în seara zilei de 1 septembrie, un bărbat, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ca agent de pază la un supermarket din orașul Boldești, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat în vârstă de 45 de ani.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

 

Din cercetări a reieșit faptul că, angajatul l-ar fi surprins pe bărbat având asupra sa mai multe produse încercând să părăsească incinta magazinului fără a le achita, ocolind zona caselor de marcat.

 

Astfel, în momentul interceptării, bărbatul de 45 de ani a devenit violent, lovindu-l pe agentul de pază cu pumnii în zona feței, încercând să plece cu produsele sustrase.

 

În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Comunicat IJP Prahova

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191