Penitenciarul Ploiești se extinde cu un pavilion detenție și o seră

Penitenciarul Ploiești se extinde cu un pavilion detenție și o seră

Recent, a fost lansată o achiziție publică privind lucrări de execuție aferente obiectivului de investiții „Pavilion detenție și seră – Penitenciarul Ploiești- secția exterioară Moara Nouă, județul Prahova „. Proiectul presupune realizarea 80 de noi locuri de detenție și a unei sere.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

În acest context, Penitenciarul Ploiești invită operatorii economici cu experiență în domeniu să consulte documentația de atribuire pe site-ul SEAP și anunțul de participare nr. SCN1126946.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Firmele interesate pot depune ofertele până pe 12.07.2023, ora 15.00. Valoarea estimată a contractului este de 11.004.959,76 lei.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Lucările au ca durată de de realizare 12 luni de la data emiterii ordinului de începere.

Acest obiectiv este dezvoltat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor corecționale în Romania prin implementarea principiului normalității – 4NORM

(-ality), finanțat prin Mecanismului Financiar Norvegian 2014 – 2021 – Programul „Justiție” implementat de către Administrația Națională a Penitenciarelor în calitate de promotor de proiect și în care Penitenciarul Ploiești are rolul de partener.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191