Penitenciarul Targsor face angajari. Vezi aici posturile disponibile

Penitenciarul Targsor face angajari. Vezi aici posturile disponibile

Se fac angajări la Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, Condiții de angajare

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă. Este vorba despre un post vacant de execuţie – agent (instalator) în cadrul sectorului economico – administrativ și două posturi de execuţie – asistent medical (generalist) în cadrul sectorului medical.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou până la data de 31.01.2023, inclusiv, ora 15.30.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191