Penitenciarul Targsor face angajari. Vezi aici posturile disponibile

Penitenciarul Targsor face angajari. Vezi aici posturile disponibile

Se fac angajări la Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, Condiții de angajare

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă. Este vorba despre un post vacant de execuţie – agent (instalator) în cadrul sectorului economico – administrativ și două posturi de execuţie – asistent medical (generalist) în cadrul sectorului medical.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou până la data de 31.01.2023, inclusiv, ora 15.30.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191