Pentru al doilea sezon consecutiv

Pentru al doilea sezon consecutiv

Pentru al doilea sezon consecutiv Activ Prahova Ploiești termină sezonul regulat al Diviziei A pe locul 2, cu 27 de puncte, ierarhia fiind adjudecată de CSM Slatina, 33 de puncte. Cum ultima impresie contează, pentru obiectiv și imagine, handbalistele Activului au câștigat ultimul meci din acest sezon, disputat la Sala Sporturilor Olimpia. Ele s-au impus cu scorul de 32-24 (17-12 la pauză) în fața echipei Unirea Dobroești.

În acest ultim joc, veterana echipei, Patricia Vizitiu,a prins cele mai multe minute din acest sezon ea având problem medicale care au ținut-o mult timp pe margine. Vizitiu a jucat peste 20 minute perioadă în care a oferit pase de efect colegelor sale, dar a și marcat în stilul carcateristic. După meci, Patricia a declarat că deși are 35 de ani își dorește să mai joace:,,Cum este și acea vorbă … ultima impresie contează. Am jucat cu poftă, îmi place atunci când joc să dau tot ce este mai bun din mine chiar dacă sunt mai mare, ca vârstă, decât colegele mele, iar la final să ieșim sănătoase de pe teren, asta este tot ce contează”.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Disputa cu Dobroești a fost foarte importantă și pentru cariera portăriței Bianca Voicilă. Tânăra și talentata handbalistă a debutat pe teren propriu la ,,senioare” după ce, runda trecută, a reușit acest lucru și în deplasare. Cea poreclită “Breto” datorită frizurii sale are evoluții bune la Junioare 1 astfel că antrenorii Dragoș Dobrescu și Robert Comendant au decis să evolueze și în fața propriilor suporteri. Bianca a parat a lovitură de la ,,7 metri” și a fost foarte aproape să mai apere încă o execuție.

Bianca Voicilă:,,Am avut emoții mari, dar fetele m-au ajutat să trec peste, m-au încurajat, a fost o atmosferă foarte frumoasă, tribuna, totul a fost cum mi-am dorit. În poartă trebuie să am încredere în mine, să știu că pot să apăr cât mai bine, să mă focusez doar pe aruncare, să nu mă interseze ce e în stânga sau dreapta și să apăr. Am debutat și pe teren propriu, iar din sezonul viitor îmi doresc din suflet să fac parte din lotul de senioare”.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

După acest meci gruparea prahoveană are o săptămână de vacanță deoarece stă în ultima rundă din Seria A. Pe 1 aprilie, Ani Dumitrașcu și colegele sale vor relua antrenamentele în perspectiva Turneului final care va avea loc, în perioada 10-12 mai, într-o locație ce va fi stabilită de Federația Romana de Handbal.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191