Perchezitii in Ploiesti! Credite online de cel puțin 100.000 de lei, obținute cu acte falsificate

Perchezitii in Ploiesti! Credite online de cel puțin 100.000 de lei, obținute cu acte falsificate

Polițiștii au făcut mai multe percheziții în Ploiești într-un dosar privind obținerea de credite online cu acte falsificate. Cel puțin trei credite de 100.000 de lei au fost obținute astfel.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Ieri, 8 decembrie 2022, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiesti și 3 mandate de aducere, emise pe numele a trei persoane, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de fraudă informatică, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals privind identitatea.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada septembrie 2021- aprilie 2022, bănuiții ar fi contractat credite bancare pe numele altor persoane, de la diferite institutii financiare, falsificând în acest sens mai multe documente.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Persoanele vizate au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bănuiți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura controului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191