Perchezitii in Ploiesti, la femei care furau bani si ceasuri de la barbatii cu care intretineau relatii sexuale

Perchezitii in Ploiesti, la femei care furau bani si ceasuri de la barbatii cu care intretineau relatii sexuale

PERCHEZIȚII DOMICILIARE LA LOCUINȚELE UNOR FEMEI BĂNUITE DE FURT CALIFICAT

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești pun în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Ploiești și Timișoara și într-o comună din județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

 

În fapt, cele trei bănuite, ar fi sustras în zilele de 6, 17 și 18 ianuarie a.c., mai multe sume de bani, dar și un ceas de la diferite persoane cu care ar fi întreținut raporturi sexuale în vederea obținerii de folose materiale, creând un prejudiciu de aproximativ 5.600 de lei, 7.000 de euro și un ceas în valoare de 4.500 de euro.

 

La sediul unității de poliție vor fi conduse trei persoane, în vederea audierii.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești, Serviciului Criminalistic Prahova, Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, Poliției Municipiului Timișoara, Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Prahova și Timiș, dar și de cel al  jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191