PERCHEZITII in Ploiesti/ Sunt vizati 4 barbati care au furat un ceas in valoare de 3800 lei

PERCHEZITII in Ploiesti/ Sunt vizati 4 barbati care au furat un ceas in valoare de 3800 lei

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Biroul de Combatere a Furturilor din Locuințe Ploiești pun în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile București și Ploiești, dar și în comuna Mogoșoaia la persoane bănuite de furt calificat.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

4 bărbați, cu vârstele de 22, 33, 34 și respectiv 36 de ani, vor fi aduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În fapt, în noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c., 3 bărbați ar fi intrat, fără drept, în interiorul unei locuințe din municipiul Ploiești și ar fi sustras un ceas.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 3.800 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și de cei ai Secției 5 de Poliție – Sector 1 București.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191