Perchezitii in Prahova, la contrabandisti de bijuterii, parfumuri si haine aduse din Turcia

Perchezitii in Prahova, la contrabandisti de bijuterii, parfumuri si haine aduse din Turcia

*PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ*

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

 

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Prahova efectuează 20 de percheziții, în județele Prahova și Ilfov, dar și în municipiul București, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

 

25 de persoane vor fi conduse la sediul unității, pentru audieri.

 

În fapt, în perioada decembrie 2022 – mai 2023, persoanele bănuite ar fi introdus în țară, prin sustragere de la controlul vamal, bunuri ce trebuie plasate sub un regim vamal (țigarete, bijuterii, parfumuri, articole de îmbrăcăminte), având ca țară de origine Turcia.

 

Bunurile în cauză ar fi fost comercializate ulterior, pe teritoriul țării, către diferite persoane.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Activitatea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și de cel al polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

 

De asemenea, la activitate au participă jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești.

 

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală și de prezumția de nevinovăție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191