Perchezitii si in Prahova, în ancheta care îi vizează pe frații Tate!

Perchezitii si in Prahova, în ancheta care îi vizează pe frații Tate!

 

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

UPDATE Ora 10.37: Potrivit surselor G4Media.ro, între orele 11 și 12 la arestul central vor merge consulul Marii Britanii la București și șeful departamentului economic al ambasadei ca să îi viziteze pe frații Tate.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

UPDATE Ora 10.00: DIICOT a confirmat că sunt în desfășurare șapte percheziții domiciliare în București, Ilfov și Prahova, în dosarul fraților Tate.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Comunicatul DIICOT:

Urmare a comunicatelor nr. 1 din data de 12.04.2022 și nr.1 din 29.12.2022 Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În această dimineață, procurorii DIICOT – Structura Centrală, în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, pun în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova.

Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu polițiști din cadrul BCCO București și SCCO Ilfov.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Știrea inițială: Noi percheziții sunt în desfășurare, joi dimineața, în cadrul anchetei care îi vizează pe frații Tate, în șapte locații din București, Ilfov și Prahova, potrivit surselor G4Media.ro.

Perchezițiile ar avea loc inclusiv la domiciliul unui prieten al fraților Tate și la iubita lui Tristan Tate.

Tribunalul București le-a respins fraților Tate, miercuri, contestația la sechestrul impus pe avere.

Frații Andrew și Tristan Tate au rămas, marți seară, în arest preventiv, în urma deciziei judecătorilor Tribunalului București. Luana Radu și Georgiana Naghel, celelalte două suspecte, rămân, de asemenea, în arest.

Frații Tate sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191