Persoanele și familiile sărmane din Prahova vor primi, de mâine, pachete cu. alimente de la UE

Persoanele și familiile sărmane din Prahova vor primi, de mâine, pachete cu. alimente de la UE

Începând de mâine și până la finalul lunii octombrie, în localitățile județului Prahova vor fi livrate 31.899 de pachete cu ajutoare alimentare aferente Programului Operațional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate, informează Instituția Prefectului Prahova. Beneficiarii eligibili sunt persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă, dreptul la un venit minim garantat, precum și familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Pachetele conţin făină albă de grâu (5 kg); mălai (4 kg); paste făinoase (800 g); ulei (4 litri); zahăr (2 kg); orez (4 kg); 5 conserve din carne de vită a câte 300 g; 3 conserve din carne de porc a câte 900 g; 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g; 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml; 1 borcan de gem de fructe (360 g); 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g). Produsele sunt preambalate în cutii de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kg/cutie. Ridicarea ajutoarelor se face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire de către destinatarii finali.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191