Peste 100 de replici la cutremurele din Turcia: majoritatea au fost foarte mari și generează un haos și mai mare

Peste 100 de replici la cutremurele din Turcia: majoritatea au fost foarte mari și generează un haos și mai mare

Au avut loc cel puţin 100 de replici cu magnitudinea de 4,0 sau mai mare de la cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a lovit luni dimineaţă, ora locală, sudul Turciei, potrivit Serviciului Geologic al Statelor Unite, transmite CNN.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Pe măsură ce timpul de la cutremurul iniţial se prelungeşte, frecvenţa şi magnitudinea replicilor tind să scadă, informează News.ro.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Cu toate acestea, replicile de peste 5,0 – 6,0 sunt încă susceptibile de a se produce şi aduc un risc de deteriorare suplimentară a structurilor compromise de cutremurul iniţial. Acest lucru aduce o ameninţare continuă pentru echipele de salvare şi supravieţuitori.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Replicile se întind pe o distanţă de peste 300 de kilometri de-a lungul zonei de falie care s-a rupt în sudul Turciei, orientată de la sud-vest la nord-est şi care se întinde de la graniţa cu Siria până în provincia Malatya.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191