Petroliștii au terminat benzina pe final

Petroliștii au terminat benzina pe final

CSM Petrolul s-a luptat de la egal la egal cu SCM Craiova până pe finalul unui joc foarte important pentru ambele echipe. Cu 3 minute înainte ca sirena să anunțe sfârșitul disputei oltenii au făcut 61-50 prin Milivoje Mijovic cel care a fost și cel mai bun marcator al partidei, cu 23 de puncte. De la acea diferență petroliștii nu au mai putut reveni și, la final, tabela a arătat o diferență favorabilă gazdelor:71-61. Până la acea diferență lupta a fost intensă și echilibrată, însă per total jucătorii lui Mihai Popa au ratat mult și au făcut la fel de multe greșeli.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

CSM Petrolul a jucat în Bănie cu: Milin (13, 1×3), O. Popa Calotă (11, 1×3), Brkic (9, 1×3), B. Popa (8, 1×3), Mitchell (8), Funderburk Jr. (4), A. Ene (4), Misters (2), Aughburns (2) şi C. Dinu. Poate miza partidei i-a influențat pe galben-albaștri care, din păcate, au ajuns la meci decisiv deși au avut la dispoziție patru partide din care să obțină o victorie care să le garanteze intrarea în play-off. Probabil, eșecul cu Târgu-Mureș a atârnat greu și de atunci Calotă și colegii săi nu și-au mai revenit.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Cum-necum petroliștii trebuie să se trezească pentru că mai au o unică ocazie să prindă ,,top 10”. Înfruntarea de luni, ora 17.45, din Sala Sporturilor Olimpia, cu CSU Sibiu, este o adevărată finală pentru calificarea între cele mai importante echipe din Liga Natțională de Baschet Masculin. Învingătoarea își asigură un loc între primele cinci formaţii ale Conferinţei A şi, implicit, dreptul de a continua lupta pentru play-off în timp ce învinsa va merge în play-out. La acest moment, trupa municipală ocupă locul 3, cu 23 de puncte, diferența dintre poziția Petrolului și locul 7 fiind de unul sau două puncte.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191