Petroliștii au terminat benzina pe final

Petroliștii au terminat benzina pe final

CSM Petrolul s-a luptat de la egal la egal cu SCM Craiova până pe finalul unui joc foarte important pentru ambele echipe. Cu 3 minute înainte ca sirena să anunțe sfârșitul disputei oltenii au făcut 61-50 prin Milivoje Mijovic cel care a fost și cel mai bun marcator al partidei, cu 23 de puncte. De la acea diferență petroliștii nu au mai putut reveni și, la final, tabela a arătat o diferență favorabilă gazdelor:71-61. Până la acea diferență lupta a fost intensă și echilibrată, însă per total jucătorii lui Mihai Popa au ratat mult și au făcut la fel de multe greșeli.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

CSM Petrolul a jucat în Bănie cu: Milin (13, 1×3), O. Popa Calotă (11, 1×3), Brkic (9, 1×3), B. Popa (8, 1×3), Mitchell (8), Funderburk Jr. (4), A. Ene (4), Misters (2), Aughburns (2) şi C. Dinu. Poate miza partidei i-a influențat pe galben-albaștri care, din păcate, au ajuns la meci decisiv deși au avut la dispoziție patru partide din care să obțină o victorie care să le garanteze intrarea în play-off. Probabil, eșecul cu Târgu-Mureș a atârnat greu și de atunci Calotă și colegii săi nu și-au mai revenit.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Cum-necum petroliștii trebuie să se trezească pentru că mai au o unică ocazie să prindă ,,top 10”. Înfruntarea de luni, ora 17.45, din Sala Sporturilor Olimpia, cu CSU Sibiu, este o adevărată finală pentru calificarea între cele mai importante echipe din Liga Natțională de Baschet Masculin. Învingătoarea își asigură un loc între primele cinci formaţii ale Conferinţei A şi, implicit, dreptul de a continua lupta pentru play-off în timp ce învinsa va merge în play-out. La acest moment, trupa municipală ocupă locul 3, cu 23 de puncte, diferența dintre poziția Petrolului și locul 7 fiind de unul sau două puncte.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191