Petrolul “a calat motorul”!

Petrolul “a calat motorul”!

După patru luni fără o săptămână Petrolul “a calat motorul” în Superliga. Trupa antrenată de Florin Pîrvu nu mai pierduse din septembrie, de la meciul cu CFR Cluj. De atunci și până acum formația ploieșteană a susținut nouă meciuri în campionat, șapte terminate la egalitate și alte două câștigate. Iată că după această perioadă bună jocul Petrolului a arătat foarte rău la Farul Constanța. Defensiva, arma letală a galben-albaștrilor, a cedat cum nu a mai facut-o de mult timp. De referință rămâne golul lui Larie la care fundașii petroliști s-a uitat pur și simplu cum veteranul farist înscrie cu capul.

Un cap limpede nu ai avut nici la mijlocul terenului în ciuda faptului că acesta conține doi brazilieni. Neinspirația s-a dus și în atac acolo unde Petrolul parcă suferă de insuficiența ofensivă cronică. Musi este cel mai tânăr ofensiv și tocmai el, în ciuda vârstei, are jocul cel mai constant în timp ce fotbaliștii cu experiență fac un meci bun după care urmează un black-out. Poate era firesc un moment ca acesta în viața Petrolului după perioada bună. În schimb, nu-i a bună cu analiza VAR în cazul grupării petroliste.

La hențul lui Huja a fost clar o neglijență a fundașului, dar sancționată de centralul Chivulete după vreo trei minute de la momentul respectiv, la sesizarea VAR-ului Dima și a AVAR-ului Marinescu. Numai că onor cei doi din cabină nu i-au mai spus în cască lui Chivulete să analizeze ce genunchi în nas și-a luat Paul Papp de la Mazilu la acea fază de lîngă poarta lui Zima! Nu a fost intenționat, dar, ca și în cazul lui Huja, a fost o imprudență din partea faristului. De aceea, dacă nu cei doi, măcar sângele lui Papp îl putea convinge pe Chivulete să meargă la TV să analizeze faza sângeroasă! Numai că s-a mers pe modul mucles și jocul a continuat bine mersi.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Nu cred că Farul este împinsă în play-off, dar cred în urma evoluției VAR-ului în cazul Petrolului, și nu doar la Constanța, că se dorește sancționarea echipei de fiecare dată se ivește vreo ocazie. Poate o fi de vină făcătura făcută lui Istvan Kovacs la meciul de la CFR? Ce exemplu mai bun poate fi decât acela în care Hanca este accidentat grav, nu mai joacă în acest an, iar Dawa o face fără nici o problemă. Din punctul meu de vedere și această situație reprezintă o mare problemă pentru Petrolul pe lîngă faptul că “a calat motorul”! Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191