Petrolul a declanșat gălăgie mare la ,,Caragiale”!

Petrolul a declanșat gălăgie mare la ,,Caragiale”!

Fotbaliștii de la Petrolul au fost în vizită la Colegiul Național ,,Ion Luca Caragiale” Ploiești. Sala de sport a prestigiosului colegiu a fost neîncăpătoare pentru copiii și tinerii veniți să-și vadă idolii. Elevii au fost pregătiți cu fulare, ghete de fotbal, telefoane, au făcut desene speciale, totul pentru a fi aproape de jucătorii Petrolului.

Directoarea colegiului, Laura Pandelache, a îmbrăcat tricoul Petrolului, oferit de președintele clubului, Claudiu Tudor. Directoarea adjunctă Irina Popescu, profesoara de franceză Eli Toma, profesorii de sport Nicolae Damian și Valentin Cismaru, au fost gazde primitoare pentru galben-albaștri mai ales că majoritatea cadrelor didactice vin la partidele de pe Arena ,,Ilie Oană”.

Cei mai “vânați” de elevi au fost Costică Budescu, Gicu Grozav, Vali Țicu, dar și Jair Tavarez, Irobiso Ockechukwu sau Takayuki Seto. Aceștia, dar și colegii lor, le-au oferit școlarilor bilete la partida cu Hermannstadt Sibiu care se va disputa luni, 13 februarie, de la ora 20.00, pe ,,Ilie Oană”. Țicu a declarat că aveau nevoie de verva copiilor după începutul dezastruos de an, iar Budescu a spus că îi așteaptă la meci pe puștani.

Una dintre eleve, Larisa Preda a făcut un desen special pentru Petrolul și a ținut ca idolul ei, Budescu, să-l semneze. Un alt elev, Ion Vlad, a fost foarte fericit de întâlnirea cu fotbaliștii deoarece nu se aștepta să vină în școala unde învață. Are tot arsenalul cu Petrolul și a ținut neapărat să îl semneze idolul său, Grozav.

Petroliștii vor inaugura luni, cu ocazia meciului cu Hermannstadt, din etapa cu numărul 25 a Superligii, noul echipament de joc. Personalizat în culorile clubului ploieștean, acesta va fi disponibil, începând de vineri, 10 februarie, și la magazinul oficial al FC Petrolul Ploiești, aflat la stadionul „Ilie Oană”. În varianta principală va predomina galbenul, iar pentru cea de rezervă albastrul va fi majoritar, tricourile având imprimat și un logo textil al Petrolului. Bilete pentru înfruntarea cu Sibiul (luni, ora 20.00) sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro, și, de sâmbătă, la casele stadionului. Sursa foto: fcpetrolul.ro

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191