Petrolul repetă la Sfântu Gheorghe

Petrolul repetă la Sfântu Gheorghe

Petrolul repeta deplasarea la Sf. Gheorghe, acolo unde a jucat și în ultima partidă de campionat, de data aceasta pentru un joc de verificare, ce se va disputa, de la ora 13.00. Cele două echipe vor profita, astfel, de pauza din Superliga, Cristiano Bergodi și Nicolae Constantin căutând să reobișnuiască echipele cu ritmul de joc, dar și să testeze noi jucători.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Întâlnirea se va disputa pe arena secundă a covăsnenilor și va fi una cu „porțile închise”, accesul publicului spectator nefiind permis. Pentru acest joc, tehnicienii „lupilor” nu vor miza pe Vali Țicu și Mario Bratu, cei doi primind două zile libere, în condițiile în care ei, spre deosebire de colegii lor, au fost în activitate în această perioadă, onorând convocările la reprezentativele „U21” și „U20”.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

S-a aflat și ultima necunoscută a lunii decembrie, anume ziua și ora de disputare a partidei cu U Craiova 1948, din etapa a treia a fazei grupelor Cupei României. Astfel, întâlnirea, ce se va juca pe „Ilie Oană”, a fost programată pentru data de 6 decembrie, de la ora 19.00, la fel ca și celelalte două partide ale Grupei A, Sepsi OSK – FC Voluntari și Unirea Slobozia – Dinamo București.Sursa:fcpetrolul.ro

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar