Pieton, lovit de maşină, în centrul Ploieştiului. Victima era la câțiva paşi de trecere, dar a ales sa traverseze neregulamentar

Pieton, lovit de maşină, în centrul Ploieştiului. Victima era la câțiva paşi de trecere, dar a ales sa traverseze neregulamentar

Un barbat in varsta de 66 de ani a fost lovit de masina in timp ce traversa Bulevardul Republicii prin loc nepermis. Accidentul s-a produs langa statia de autobuz din zona parcului „Toma Socolescu”, la cativa metri de trecerea pentru pietoni.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Ce spune Politia:

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

În această după amiază, în jurul orei 13:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploiești, s-ar fi produs un accident rutier cu victimă.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 70 de ani în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, din direcția Gării de Sud către Nord, la un moment dat a ajuns în proximitatea unei stații de autobuz, moment în care ar fi surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 66 de ani, care, în calitate de pieton, se afla în traversarea părții carosabile.

 

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191