Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său va primi o recompensă de jumătate de milion de euro

Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său va primi o recompensă de jumătate de milion de euro

Tânărul militar rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său Mi-8 va primi de dolari (circa 18,84 milioane de grivne) drept recompensă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Serviciului ucrainean de Informații Militare, Andrii Iusov, potrivit The Kyiv Independent.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În aprilie 2022, parlamentul ucrainean a adoptat o lege care oferă până la un milion de dolari militarilor ruşi care reuşesc să transfere echipamente în Ucraina. Valoarea recompensei depinde de tipul de echipament pe care aceştia îl predau.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Pilotul în vârstă de 28 de ani a aterizat cu elicopterul său Mi-8 complet intact pe un aerodrom din Ucraina atunci când a dezertat, a relatat presa ucraineană pe 23 august.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

El a vorbit la o conferinţă de presă despre operaţiune şi a explicat că a dezertat pentru că „nu a vrut să contribuie” la crimele comise de forţele ruse în Ucraina, despre care crede că este o „ţară minunată”.

El a spus că a contactat partea ucraineană şi că i s-a spus că va primi securitate pentru el şi familia sa, plăţi şi documente noi din partea Ucrainei dacă dezertează.

Kuzminov a spus că părinţii săi i-au susţinut planurile de a dezerta şi i s-au alăturat în Ucraina.

El a adăugat că nu mai vorbeşte cu alţi soldaţi ruşi, dar că ar dori să le transmită că nu există fascişti sau nazişti în Ucraina, aşa cum susţine propaganda rusă.

Dezertarea a fost rezultatul unei operaţiuni pe termen lung a HUR pentru a aduce elicopterul Mi-8 şi pilotul acestuia în Ucraina.

Povestea a fost prezentată în documentarul „Piloţi ruşi doborâţi”, difuzat de televiziunea ucraineană în seara zilei de 3 septembrie. Filmul a dezvăluit modul în care a fost planificată şi „efectuată aterizarea, iar Kuzminov a făcut apel la alţi piloţi ruşi să îi urmeze exemplul.„Dacă faceţi ceea ce am făcut eu, acest gen de lucru, nu veţi regreta deloc. Veţi fi asiguraţi pentru tot restul vieţii cu absolut totul”, a declarat Kuzminov.

Kuzminov a furnizat „dovezi valoroase despre aviaţia armatei ruse, sistemele de comunicaţii şi reţeaua de aerodromuri”, potrivit documentarului.

„Atunci când Ucraina face apel oficial la ruşi să treacă de partea noastră împreună cu echipamentul, nu este vorba de propagandă. Nu este o minciună. Este adevărul”, a adăugat Iusov în timpul unei conferințe de presă, marți.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191