Plantele pe care trebuie să le ții în bucătărie! Pot elimina mirosurile neplăcute din încăpere

Plantele pe care trebuie să le ții în bucătărie! Pot elimina mirosurile neplăcute din încăpere

Mulți dintre noi apelăm la plante pentru a decora o încăpere, însă valoarea estetică a acestora nu este singurul motiv pentru care ar trebui să avem flori prin casă. Puse în bucătărie, unele plante nu doar că vor crea un mediu mai plăcut, dar pot și să purifice aerul și să ne scape de diversele mirosuri neplăcute.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Atunci când vine vorba despre ce plante să ținem în casă, mulți dintre noi ne gândim doar la aspectul lor vizual, ori la cât de multă lumină și apă le este necesară.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cu toate acestea, plantele pot fi mult mai utile decât credem, iar unele dintre ele pot chiar și să purifice aerul din cameră și să ne ajute să scăpăm de mirosurile grele din casă. Mai ales în bucătărie, această proprietate a acestora poate fi foarte utilă, motiv pentru care trebuie să știm ce plantă anume poate fi cea mai folositoare.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În plus, plantele perfecte pentru acest scop sunt și destul de ușor de întreținut, așa că nu va fi nevoie să depunem un efort prea mare pentru ca acestea să rămână sănătoase. De exemplu, o plantă perfectă pentru bucătăria noastră poate fi iedera englezească! Însă, nu trebuie să uităm că ea poate fi toxică pentru animale, motiv pentru care trebuie pusă pe raftul cel mai de sus din încăpere!

Experții ne spun că iedera englezească este ușor de îngrijit și este perfectă pentru a reduce poluanții din aer. De exemplu, această plantă superbă poate fi foarte utilă împotriva unui poluant precum formaldehida benzen, care este produs atât de către fumul de tutun, cât și de către gazul de ardere și de focurile deschise.

În plus, iedera englezească este foarte utilă și împotriva mucegaiului, iar riscul apariției acestuia poate fi mai scăzut, datorită plantei. O altă opțiune perfectă la care putem apela este aloe vera, dar și planta păianjen, ori planta de aluminiu. Astfel de plante pot fi foarte utile în menținerea unui aer mai curat în bucătărie!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191