Platim contributii, dar murim cu zile. Pacientii din Prahova asteapta si 6 luni pentru un RMN. Cu bani, se poate a doua zi

Platim contributii, dar murim cu zile. Pacientii din Prahova asteapta si 6 luni pentru un RMN. Cu bani, se poate a doua zi

Cei care nu au cunoștințe cu care să deschidă uși recurg la singura soluție pe care o primesc ca sfat de la ceilalți asemeni lor: cantitatea de bani care trebuie strecurată în buzunare pentru ca cineva să presteze serviciile pe care statul ți le-a promis în schimbul taxelor achitate și pentru care e plătit cu sume consistente.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Când nu mai ai nici banii aceia, sau vrei să beneficiezi de tratament fără să dai mită pentru el, când crezi și vrei cu tot dinadinsul ca legea să fie respectată, fără plicuri albe şi atenţii, mai ai varianta pacientului care aşteaptă 6 luni pentru o investigație RMN sau tomograf.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

In Prahova, listele de aşteptare au ajuns până in aprilie anul viitor, si vorbim despre mii de pacienți din tot județul. Si mai trist e ca aceste investigații se pot face doar la câteva unități medicale. Cu plată, însă, pacientul e primit şi a doua zi.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Situația in care se regăseşte sistemul medical actual nu arată altceva decât ca omul ajunge să moară cu biletul de trimitere în buzunar. Concluzia fiind aceea că, în România, unii sunt „mai egali” decât alții, iar departajarea nu are nicio legătura cu valoarea sau calitatea pacientului. Nu că în fața morții ar fi de acceptat vreun fel de segregare!