Ploiestenii pot rasufla usurati! Criza termoficarii a fost depasita odata cu punerea in functiune a turbinei 5

Ploiestenii pot rasufla usurati! Criza termoficarii a fost depasita odata cu punerea in functiune a turbinei 5

Marti, aproape de miezul noptii, a fost pusa in functiune turbina de 100 MW ce va asigura 156 gcal/h in sistemul de termoficare al municipiului.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Anuntul a fost facut de conducerea Prefecturii Prahova, reprezentata la fata locului de prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Criza termoficării în Ploiești ar trebui să fie istorie!

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Din această seară se produce și se valorifică din nou energie!

Felicităm și pe această cale conducerea Termo Ploiești și angajații acesteia, oameni profesioniști și devotați care sunt artizanii rezolvării acestei crize !

Urmează acum marea provocare a obținerii surselor financiare pentru investiții, dar am convingerea că acești oameni, alături de Primăria Ploiești și consiliul local vor găsi soluții!”, a declarat Emil Draganescu, subprefectul judetului.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma, inginer de profesie, a explicat ca odata cu pornirea turbinei 5, ploiestenii nu vor mai avea de ce sa-si faca griji in privinta caldurii si apei calde.

„Azi, la orele 22, turbina 5 de 100 MW si 156 gcal/h a fost pusa in functiune. Ploiestiul este in siguranta de alimentare cu energie termica la parametri de exigenta ceruti. Totodata, generatorul a fost cuplat in sarcina la sistemul energetic national la 40MW/ora.

Grupul de criza constituit la inceputul lunii ianuarie impreuna cu specialistii de la ISPE a reusit.”, a spus Cosma.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191