Ploiesti/ A fost prins barbatul care a talharit o femeie in scara blocului. Victimei i-au fost furati 4800 lei

Ploiesti/ A fost prins barbatul care a talharit o femeie in scara blocului. Victimei i-au fost furati 4800 lei

IJP Prahova a anunțat că, în cursul zilei de luni, 12 decembrie, “polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului Ploiești au identificat, depistat și ulterior reținut un bărbat, din orașul Băicoi, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată și a uneia de tentativă la furt calificat.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

În fapt, la data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în scara unui bloc din municipiu, un bărbat ar fi deposedat, prin violență, o femeie în vârstă de 73 de ani, din municipiu, de suma de 4.800 de lei.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

in verificări, s-a stabilit faptul că, la data de 2 decembrie a.c., același bărbat ar fi încercat să sustragă produse dintr-o farmacie veterinară din municipiu, prin spargerea geamului ușii de acces în societate, plecând la scurt timp după acest moment, speriat fiind să nu fi fost observat de trecători”, au detaliat anchetatorii.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Bărbat din Băicoi acuzat de furt din autoturism. S-a ales cu dosar penal pentru 750 de lei

Bănuitul are 27 de ani, iar în cursul zilei de ieri a și ajuns după gratii, fiind reținut, iar la scurt timp după aceea arestat preventiv.

Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191