Ploiesti/ A fost prins golanul care s-a filmat dansand pe capota unei masini de Politie, cu manelele la maxim

Ploiesti/ A fost prins golanul care s-a filmat dansand pe capota unei masini de Politie, cu manelele la maxim

Un tanar de 19 ani este autorul filmarii postate pe Tik Tok care il surprinde dansand pe capota unei autospeciale a Politiei. Acesta a fost identificat de oamenii legii, iar acum isi asteapta pedeapsa pentru gestul necugetat.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

„Având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unui clip video în care un tânăr se urcă pe capota unei autospeciale de poliție, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autospeciala de poliție este din dotarea Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

În baza cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei implicate, ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Ploiești.

Acesta urmează sa fie condus la sediul unității de poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

În urma evenimentului, autospeciala în cauză nu a fost avariată.”, a transmis IJP Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191