Ploieşti/ BMW furat marti noapte, din cartierul Malu Rosu

Ploieşti/ BMW furat marti noapte, din cartierul Malu Rosu

Un autoturism marca BMW a fost furat, in noaptea de marti spre miercuri, de pe strada Aviatorilor, din municipiu.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Proprietara masinii a constatat furtul miercuri dimineata, iar in jurul orei 14, a alertat Politia.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Iata comunicatul IJP Prahova:

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că din parcarea blocului unde aceasta locuiește i-ar fi fost sustras autoturismul familiei.

În baza sesizării s-a constituit o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Prahova care efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei, precum și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.”

Autoturismul dispărut este un BMW seria 5, model 535, cu numărul de înmatriculare PH 86 ROS. Cei care pot da detalii utile anchetei despre acest autoturism sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să contacteze poliția telefonic. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191